Max Hout B.V.

Onze kernwaarden

Bij Max Hout werken we op basis van zes kernwaarden. Deze kernwaarden omschrijven wie wij zelf zijn, hoe we met onze klanten samenwerken en welke belofte we maken.

Het DNA van ons bedrijf

Persoonlijk 

Persoonlijk contact is voor Max hout erg belangrijk: wekelijks of dagelijks contact met klanten, regelmatig bij elkaar op bezoek en altijd goed bereikbaar. 

Plezier

Een aflevering, bestelling, regulier klantbezoek of een bijzondere samenwerking: Max Hout doet alles met plezier! 

Uitdaging

Max Hout gaat altijd voor het beste resultaat voor de klant. Vraag het maar en hij regelt het voor je. Hij gaat de uitdaging aan om de beste deals te sluiten en op het juiste moment aan jou te leveren.

Wat onze klanten ervaren

Loyaal

Elke klant wordt gewaardeerd bij Max Hout. Loyaliteit en een prettige samenwerking zijn voor ons erg belangrijk. We luisteren goed naar onze klanten, respecteren hun wensen en proberen hier zo goed mogelijk op in te spelen!

Vooruitgang

Wat je ook nodig hebt, het wordt voor je geregeld zodat je snel vooruit kan. Groot of klein, vuren of grenen: je voorraad is goed aangevuld en klaar voor nieuwe projecten.

Wat we voor jou waarmaken

Uiteraard leveren we snel de kwaliteit hout die jij nodig hebt. Maar nog meer dan dat, houden we je op de hoogte van de levering: wanneer deze het voordeligste is, welke kansen er liggen en wanneer je de nieuwe voorraad kan verwachten!

Meer weten over ons?

We vertellen graag meer over ons bedrijf en de kernwaarden in de samenwerking!

Meer weten?

We staan voor je klaar.

Heb je een vraag of wil je een aanvraag doen? Neem gemakkelijk en snel contact met ons op.