Max Hout B.V.

Over Max Hout

Jouw leverancier van vuren, grenen, Thermowood en Douglas

Altijd bereikbaar
Persoonlijk en proactief
Goed geregeld
Vastberaden en gedreven

Over Max Hout

Max Hout is jouw business-to-business leverancier van hout. We leveren verschillende soorten hout voor onder andere de houtskeletbouw, handel en de emballage industrie. Dit doen we door middel van persoonlijk contact, het delen van waardevolle informatie en keer op keer een stapje extra te zetten voor onze klanten.

De oprichting van Max Hout

Max Hout is ontstaan uit een passie voor hout die begon met een traineeship in de houtwereld. Oprichter Max Joosten schreef tijdens dit traineeship zijn masterscriptie en deed een ruime hoeveelheid ervaring op in de houtimport.

Door theorie en praktijk optimaal te combineren, richtte hij in 2019 Max Hout op. Sindsdien heeft Max Hout al tientallen klanten met plezier geholpen aan herhaaldelijke bestellingen van vuren- en grenenhout. 

Ons hout

Max Hout levert verschillende soorten vuren en grenen. Het hout wordt geïmporteerd uit Zweden en Finland waar het koude klimaat een hoge houtkwaliteit waarborgt. Max Hout levert enkel kwalitatief goed hout, dat voldoet aan een aantal belangrijke certificeringen

Samenwerken met Max Hout

Een samenwerking met Max Hout betekent veel persoonlijk contact. Wij waarderen al onze klanten en vinden het belangrijk om duidelijk te communiceren en elkaar regelmatig te spreken. Daarom bellen we vaak op: om een levering te bespreken, een belangrijke ontwikkeling in de markt te delen of zomaar, om te horen hoe het gaat. Max hout je op de hoogte. 

Ook op de hoogte gehouden worden?

Onze kernwaarden

Om onze klanten zo goed mogelijk te helpen, werken wij op basis van een aantal kernwaarden. Zo blijven we dicht bij onszelf en kunnen we onze belofte waarborgen: onze klanten altijd op de hoogte houden en voorzien van het beste hout voor hun wensen. 

Lees hier onze kernwaarden

Samenwerken met Max Hout?

We staan voor je klaar! 

Meer weten?

We staan voor je klaar.

Heb je een vraag of wil je een aanvraag doen? Neem gemakkelijk en snel contact met ons op.