Max Hout B.V.

Ons team

Maak kennis met ons team

Wij staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en je te begeleiden naar de beste keuzes.

Maak kennis met Max

Tijdens mijn studie ben ik via een relatie in contact gekomen met de houtbranche. In 2019 ben ik begonnen met mijn eigen bedrijf Max Hout. Het ondernemerschap zit mij in het bloed. Al van jongs van af aan ben ik met handel bezig. En uiteindelijk is het hout geworden. Een prachtig product met eindeloos veel mogelijkheden.

Naast ondernemen is sporten een grote passie. Voetballen en tennissen heb ik fanatiek beoefend. Sinds kort sta ik ook op de golfbaan. Daarnaast ben ik fervent skiër. Zodra het seizoen aanbreekt ben ik met enige regelmaat op de pistes te vinden.

Samen met mijn vriendin, dochtertje en hond woon ik in Breda. Mijn hond vergezelt mij iedere dag naar kantoor en gaat mee op pad als ik klanten bezoek.

Contact met klanten en met leveranciers vind ik erg belangrijk. Graag breng ik vraag en aanbod bij elkaar.
Inmiddels bestaat mijn bedrijf ruim 4 jaar en kan ik met trots zeggen dat het staat als een huis en dat ik veel vertrouwen heb in de toekomst.

Contact! 
Bel of mail:

Mobiel: +31 6 36 52 82 75
E-mail: max@max-hout.nl

Maak kennis met Harm

Wie in de houthandel werkt, kent mij misschien al, want ik ben sinds 1999 actief in de hout- en bouwmaterialenbranche. Mijn naam is Harm Weidenaar en ik vertel je graag iets meer over mijn achtergrond én waarom ik voor Max Hout heb gekozen.

In 1999 begon ik mijn loopbaan bij Fetim in Amsterdam, een groothandel in gevelbekleding, plaatmateriaal en vloeren. De klanten waren bedrijven uit de hout- en bouwmaterialenbranche en ik hielp ze met veel plezier de juiste keuze te maken. Toen het werk bij Fetim eindigde, maakte ik een korte uitstap naar een andere branche, maar ik miste toch het hout. Ik twijfelde dus niet toen ik in 2015 bij Centrop houtimport aan de slag kon. Daar nam ik van mijn collega’s de liefde voor naaldhout over. In zeven jaar tijd hebben we veel mooie ideeën uitgewerkt.

Met die liefde voor naaldhout wilde ik méér doen en dat bracht mij bij Max Hout. We delen de passie voor vuren, grenen en Douglas en de veelzijdigheid van deze naaldhoutsoorten. We denken ook hetzelfde over de samenwerking met klanten. Regelmatig en goed contact met klanten vinden wij belangrijk en we zeggen dan ook nooit ‘nee’. Wij denken mee en helpen onze klanten altijd verder. We weten wat er speelt, zowel in de branche als bij onze klanten, en zo zorgen wij altijd voor de beste deal!

Wil je eens kennismaken en meer weten over de voordelen van naaldhout? Of je wilt weten wat Max Hout voor jou kan betekenen?

Contact!
Bel of mail:

Mobiel: +31 64 61 02 838
Emailadres: harm@max-hout.nl

Maak kennis met Angélique

De puzzelstukjes vallen in elkaar!
Max startte vier geleden met Max Hout.
Wat heb je dan als eerste nodig om jezelf zichtbaar te maken: een sterk logo.
Als grafisch ontwerper heb ik dat ontwerp voor mijn rekening genomen en vervolgens de hele huisstijl vormgegeven. Al snel had Max behoefte aan administratieve ondersteuning en ook dat paste in mijn straatje. Naast grafisch ontwerper ben ik in het verleden ook secretaresse geweest. Drie dagen in de week ben ik op kantoor aanwezig om allerlei administratieve werkzaamheden te doen, zoals die op ieder kantoor moeten gebeuren.

Werken met hout sluit perfect aan bij mijn passie voor de natuur en in het verlengde daarvan duurzaamheid. Hout kan op grote schaal bijdragen in het behoud van onze planeet. Bijdragen aan duurzaamheid op een klein schaalniveau doe ik door bewust om te gaan met produkten, voedsel, afval en onze leefomgeving. Paardrijden en alles daarom heen brengt mij dicht bij de essentie van ons bestaan: er voor elkaar zijn: mens, dier en natuur.

Contact!
Bel of mail:

Mobiel: +31 6 28 41 93 71
E-mail: angelique@max-hout.nl

Maak kennis met Mila

Ik ben Mila een Vizsla van 1 jaar jong. Een jachthond met een heel lief karakter. Mijn baasje Max maakt iedere ochtend een lange wandeling voordat we naar kantoor gaan. Daar heb ik heel veel speeltjes en een heerlijke mand. Als het baasje op klantbezoek gaat mag ik vaak mee. Komt dat niet uit dan past Angélique op mij. Iedere middag maken we een grote wandeling waar ik kan spelen, rennen en zwemmen met andere honden. Soms denk ik dat ik een schoothondje ben. Ik houd ervan om geaaid te worden. Ik zorg voor de nodige ontspanning op kantoor. 

Wil je ook met mij kennismaken? Bel mijn baasje en hij neemt mij mee of kom op kantoor langs.

Mila

Meer weten?

We staan voor je klaar.

Heb je een vraag of wil je een aanvraag doen? Neem gemakkelijk en snel contact met ons op.