Max Hout B.V.
26 februari 2021

Welkom op onze nieuwe website!

Met trots presenteren we onze nieuwe website. De afgelopen maanden hebben we achter de schermen hard gewerkt aan de bouw van onze nieuwe site, samen met onze partner RB-Media.

Bij Max Hout hechten we veel waarde aan vooruitgang en duidelijke communicatie. Dit willen we daarom graag terug zien in de website. Naast het feit dat alles technisch goed moet werken, willen we zo efficiënt mogelijk werken en ervoor zorgen dat de website altijd up-to-date is en de juiste informatie bevat voor onze klanten. Daarnaast is de nieuwe website zo opgezet dat deze snel laadt en hierdoor gebruiksvriendelijk is voor de bezoeker, maar ook van hoge kwaliteit is voor de normen in Google. 

Passend bij ons verhaal

Voor we de website hebben opgezet, hebben we samen met Internetbureau RB-Media goed nagedacht over de inhoud hiervan. Door onze visie en kernwaarden opnieuw te definiëren en na te denken over de wensen van onze klanten, wisten we welke informatie er op de website nodig was. En hoe we dit het beste online konden presenteren!

Kijk rustig rond

We nodigen u graag uit om onze website rustig te verkennen. En ziet u nog een foutje of heeft u ergens vragen over? We horen het graag! 

Meer nieuwsberichten

Meer weten?

We staan voor je klaar.

Heb je een vraag of wil je een aanvraag doen? Neem gemakkelijk en snel contact met ons op.